Zdravá prostata, zdravé sebevědomí

   Zdravá prostata je důležitou součástí fyzického a psychického zdraví muže. Prokázal se významný vztah mezi vyšším stupněm prostatických obtíží a jeho dopadem na potenci a tím pádem i na kvalitu pohlavního života.
   Téměř u každého druhého muže staršího 50 let začíná prostata zvětšovat. Takový stav je většinou podmíněn nezhoubným nádorem, který se jmenuje benigní hyperplazie prostaty. Toto onemocnění nebývá životu nebezpečné, ale může způsobit potíže s močením. Prostatu mohou postihnout i zhoubné nádory, které mají schopnost metastazovat mimo oblasti, kde poprvé vznikly. Mohou se projevovat podobně jako nezhoubné onemocnění prostaty: častým močením, nočním močením, slabším proudem moči, přerušovaným močením, bolestmi i nebo pocitem pálení při močení, krvácením do moči nebo ejakulátu, až nemožností vymočit se.
   
Prevence a úprava životosprávy už v mladém věku pomohou udržet prostatu v dobré kondici. Dostatečný příjem tekutin, omezení konzumace alkoholu, omezení kofeinu a kořeněných jídel, vyloučení léků, které mají nepříznivý vliv na prostatu jsou první kroky za spokojeným životem i ve vyšším věku.
   Samostatnou skupinou při prevenci před nemocemi prostaty je konzumace vhodných výživových doplňků na podporu normální funkce prostaty. Pomáhají zmírňovat problémy s močovým ústrojím a působí preventivně proti vzniku rakoviny prostaty. Total Vital Max-Prostata-Potence-Libido obsahuje jedinečný a čistě přírodní zdroj všech potřebných složek na lepší prokrvení pohlavního orgánu, pro zdravou mužskou prostatu a excelentní potenci.

Řeřicha Peruánská (Maca) - přezdívaná jako "Andská viagra" bylinné medicíny. Zajišťuje účinnou péči o Vaši prostatu a zvyšuje "mužskou kondici".

Ženšen korejský - je nejsilnějším posilujícím prostředkem v asijské medicíně který pomáhá zmírňovat problémy s močovým ústrojím zvyšuje pohlavní aktivitu, mobilitu spermií a napomáhá při problémech s erektilní dysfunkcí.

Graviola - Annona Šupinatá - příznivě ovlivňuje srdečně cévní soustavu, snižuje krevní tlak, prospívá pacientům s onkologickým onemocněním je mimořádně účinná proti rakovině prostaty.

Serenoa plazivá - má léčivé účinky na prostatu a močové cesty. Během studií se prokázalo, že aktivní složky rostliny pomáhají snižovat příznaky zvětšené prostaty (hyperplazie) a také při léčbě patologie prostaty.

Kotvičník Zemní (Tribulus Terrestris) - příznivě ovlivňuje normální hladinu mužského pohlavního hormonu a tím zvyšuje potenci a libido. Kromě pohlavní soustavy kotvičník zlepšuje i tu močovou a přispívá ke správnému fungování prostaty, působí močopudně, díky čemuž jsou močové cesty lépe pročištěné.

Zinek - Zvyšuje tvorbu testosteronu a spermií u mužů, je významnou podpůrnou složkou, která ovlivňuje vzrušení a kvalitu ztopoření.

Svěřte svou prostatu do rukou přírody. Vaše rozhodnutí jistě ocení i vaše něžnější polovička.

Zobraziť v blogu