Vaše tělo stárne

   Sportovat, hýbat se, žít aktivně a zdravě se stravovat. Tyto zásady zdravého života se učí už děti v mateřské školce. Rekreační sport si získává stále více příznivců. Kvalitní osvětou v médiích a v neposlední řadě i rozšířenými možnostmi sportovat, vyplňují lidé svůj volný čas. Vybudováním sítě cyklostezek a multifunkčních hřišť se podmínky pro pěstování zdravého životního stylu posunuli na novou kvalitativní úroveň. Staré výmluvy typu "sportoval bych, jen nemám kde" už neobstojí. Při nedávné koronakríze stoupl nevídaným způsobem prodej kol. I záběry s cyklostezek svědčí o tom, že o jejich využití a tedy i oprávněnosti investice nemůže být žádných pochyb. Při podrobnějším sledování sportovců však dospějeme k zajímavému poznatku.
   Zhruba 60% jsou lidé 40 + .. Dříve než kdyby žili v domnění, že pohyb a zdravou stravu nahradí tím, že jsou ještě mladí. Ano, nebudí se každé ráno s bolestí zad, nemusí se držet zábradlí když kráčejí dolů po schodech protože jejich kolena mají něco za sebou. Nicméně nevědí, že ten čas se nezadržitelně přibližuje. Podle nejnovějších výzkumů kvalitu života po 50R ovlivňuje aktivní způsob života mezi 25-40r.
   V určitém věku se začíná projevovat opotřebení organismu. Tak, jak jsme se ke svému pohybovému aparátu chovali tolikrát, tak se nám to bude pomaličku vracet. Příroda má řešení téměř na všechny problémy. Ve spojení s moderními technologiemi nám poskytla vyváženou kombinaci čistě přírodních výživových doplňků, které vytvářejí jedinečnou kombinaci pro komplexní péči o Váš pohybový aparát a kosti. Zlepšuje samomazné vlastnosti kloubů, má silné protizánětlivé účinky, přispívá k normální funkci kostí a chrupavek kterým zajišťuje optimální stupeň výživy. Už po jejich krátkodobém užívání pocítíte radost z pohybu v každém věku. Bez ohledu na předsudky sedněte na kolo, obujte brusle, nebo vezměte do rukou walkingové hole. Váš dobrý pocit bude pro Vás nejlepší odměnou.

Zobraziť v blogu