V čem spočívá přitažlivost muže?

I když to z dnešních časopisů a médií vypadá tak, že muž je přitažlivý pouze pokud má vytehlované břicho, vytrhané obočí, nosí nejdivočejší výstřelky módních návrhářů a ty nejtěsnější kalhoty - nezoufej. V očích žen to je jinak. Ženy se možná na ulici prohlédnou za vyparáděná fešáka, s nejnovější "manbag" (kabelka pro muže ...), no tento impuls, to potěšení pro oči není to, co hledají u muže na déle, což je opravdu přitahuje.

Co ženy opravdu hledají u mužů, co je přitahuje?

1. Status

Společenský status je důležitý. Nemusí se jednat o vysokou manažerskou pozici, jde spíše o respekt okolí vůči tobě. Jestliže tě tvé okolí respektuje a vědí o tobě z dobrých důvodů, pokud nejsi šedá myška někde v koutě, tak budeš pro ženy mnohem atraktivnější. Některé ženy přitahuje i povrchnější respekt okolí (pokud tě respektují z povrchních důvodů jako sláva, bohatství), ale většina upřednostní respekt získaný poctivostí, čestností, dosahováním výsledků, které tvé okolí ocení. Proč ženy hledají u muže vysoký status? Protože je to vizitka sebevědomí, bezpečnosti - muž se statusem se o ni bude vědět postarat lépe, než muž bez něj. A také to může svědčit o jeho sebevědomí a zkušenostech v posteli.

2. Intelekt

Pod intelektem myslíme všeobecný přehled, zkušenosti nejen z jedné oblasti jako tvoje práce, nebo sport. Ale znalosti, které získáš čtením knih, cestováním, zkoušením nových věcí a vrháním se do neznámého. Žena chce, aby její muž byl fit zvenčí, ale i zevnitř, aby ji dokázal inspirovat, překvapit, podpořit svými vědomostmi. Nebo jen tiše poslechnout, když to je třeba. Pokud se budeš soustředit na tyto tři oblasti tvé osobnosti, automaticky se staneš přitažlivějším pro něžné pohlaví. Dobré zprávy jsou, že ani jedna z těchto oblastí nevyžaduje velké oběti

3. Zdraví

Život je jako jízda na kole. Pokud si chceš udržet rovnováhu, nesmíš se přestat hýbat. Nemusíš mít namakaný six-pack - břicho jako z cihliček. Ale je důležité se o sebe starat - být fit, nemít kolem pasu pneumatiku, mít aktivní životní styl - věnovat se sportům a aktivitám, ne sedět na gauči. Žena se svým mužem chce také pyšnit (tak jako my ženou), ale zároveň chce vědět, že je fyzicky zdatný, že ji umí ochránit. A fyzická zdatnost je také prvním znakem výkonnosti v posteli. Ale neměj obavy, jdeme s tebou v tandemu. Vždyť přece platí - ve zdravém těle zdravý duch. Total Vital Max-Imnunita-Vitalita-Prevence je doplněk stravy obsahující unikátní směs propolisu, koenzymu Q10 s Korejský ženšen, doplněnou vyváženým množstvím Vitamínů a minerálů, která posiluje obranný a imunitní systém, působí preventivně před viry a bakteriemi a má pozitivní vliv na vitalitu celého organismu .

 

Zobraziť v blogu