Stereotyp v posteli a jak se mu vyhnout

Stereotyp se plíží do hodně částí našeho života a nevyhne se mu ani náš ložním život. Stereotyp v posteli je problémem mnoho párů a stojí za skřípěním nebo rozpadem vztahů. Se stereotypem to je podobně, jako se stereotypům v životě - nastává pomalu a mnohdy si ani neuvědomíme, že takto žijeme už dlouho. Uvědomění si, že stereotyp patří k životu je ale také základem k jeho potlačení a s zpestření si života.

Stereotypu se nevyhneme

Stereotypu v sexu nebo obecně v života se nevyhneme. Lidský mozek je naprogramován tak, že si velmi snadno zvyká na vše, po čem předtím toužil. Pokud něco nemáme, tak to pro nás znamená hodně, víme obětovat spoustu energie a času, aby sí to dosáhly nebo získali. Jako například dobrou partnerku.
Když to ale dosáhneme, tak netrvá dlouho, a už to nebereme jako tu novost a to, co nám tak chybělo, ale jako běžnou věc v našem životě. Je to takto ve vztahu, s pohlavním živovtom nebo i s věcmi, jako například nové auto. Ale konkrétní stereotyp v vztahu může mít častokrát vážný dopad na harmonii vztahu a jeho fungování.

Jak se stereotypu v posteli zbavit?

Nejdůležitějším krokem je být si vědom, že stereotyp se jednou dostaví, a všímat si jeho známky. Mezi tyto patří například když se přistihneme při přeskakování předehry, nebo věcí, které vzrušují partnerku, ale ne nás. Nebo když se už nesnažíme pro ni připravit tu správnou situaci a náladu, aby byl akt kýžený iz její strany. Nebo když se nám už nechce zkusit si něco nového, nebo to dokonce vymýšlet - jen se spolehneme na staré osvědčené triky. Na jednu stranu, toto nemusí být špatné - vědět jak uspokojit partnerku a poznat, co má ráda, je dobrá věc. Ale opakovat stále totéž zaručí, že stereotyp se dostaví brzy.
Když si jsme vědomi, že stereotyp se dostaví a všímáme si jeho známky, tak víme i včasně reagovat. Stačí malé kroky, občas udělat něco, co jsme už dlouho nedělali a víme, že se nám líbilo na začátku. Nebo zkusit něco nového - novou polohu, koupit si nebo partnerce hravé sexy spodní prádlo, nebo nějakou pomůcku. Nebo jen změnit místo a čas - stereotyp se většinou odehrává na stejném místě a ve stejný čas, ve většině případů to bude ložnice. Důležité je si to is partnerkou přiznat. Není na tom nic špatného, ​​řeknete si, že by to chtělo trochu zpestřit a popovídáte se o tom, co by to pro vás a pro ni zpestřili. Mnohdy se po takovém rozhovoru partneři dozvědí, že oba vlastně tajně toužili po téže radovánkám, ale báli se to přiznat. Takto, ačkoli víte, že se stereotyp dostaví, víte ho manažovat a držet na uzdě nebo jej ze svého životě zcela vymazat, a přitom si pěkně okořenit pohlavní život.

Co způsobuje stereotyp?

Často spomínaným dôvodom je pohodlnosť. Kým niečo chceme dosiahnuť, tak sme ochotní do toho investovať viac času a námahy. Keď to ale dosiahneme tak si chceme oddýchnuť a užiť si pohodu, ktorá príde po dosiahnutí cieľa. A vtedy sa prestaneme snažiť, vynecháme tie drobné pozornosti a flirtovanie, ktoré nám spestrovali život predtým. A čo sa týka konkrétne radovánok v posteli, tak táto pohodlnosť znamená, že zabudneme na všetky intímnosti, ktoré robili náš pohlavný život pikantnejším. Taktiež už máme väčšiu istotu, že partnerka s nami ostane, preto sa nesnažíme do takej miery, ako keď sme sa ju snažili získať. Mix týchto dôvodov spôsobí, že si neuvedomíme, kedy sa nám stereotyp zakradne do života. Ale keď tam bude už dlhšie, tak si ho všimneme. Ďalším a jedným z hlavných dôvodov je už spomínaná náklonnosť ľudí ľahko si zvyknúť na predtým vytúžené veci a potom ich považovať za bežné. Tomu sa ťažko predchádza, hlavne keď to je vo väčšine prípadov spojené so stresom, či už v práci alebo osobnom živote, a plnou hlavou povinností a starostí, ktoré máme všetci.
Pre ľudí s vysokým výkonom a vysokým životným tempom sme vytvorili špeciálnu kombináciu prírodných látok a vitamínov, aby sa Váš mozog dokázal regenerovať, aby ste lepšie spali a mohli byť výkonní. Total Vital Max-Spánok-Stres-Depresia je výživový doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes Valeriány, Medovky, Chmeľu, Levanduli  a Melatonínu ktorá priaznivo pôsobí pri nespavosti, strese a úzkostných stavoch. Podporuje správnu činnosť nervovej sústavy a tým zvyšuje kvalitu spánku.

Často zmiňovaným důvodem je pohodlnost. Zatímco něco chceme dosáhnout, tak jsme ochotni do toho investovat více času a námahy. Když to ale dosáhneme tak si chceme odpočinout a užít si pohodu, která přijde po dosažení cíle. A tehdy se přestaneme snažit, vynecháme ty drobné pozornosti a flirtování, které nám zpestřovali život předtím. A co se týče konkrétně radovánek v posteli, tak tato pohodlnost znamená, že zapomeneme na všechny intimnosti, které dělaly náš pohlavní život pikantnější. Také už máme větší jistotu, že partnerka s námi zůstane, proto se nesnažíme do takové míry, jako když jsme se ji snažili získat. Mix těchto důvodů způsobí, že si neuvědomíme, kdy se nám stereotyp plíží do života. Ale když tam bude už déle, tak si ho všimneme. Dalším a jedním z hlavních důvodů je již zmíněná náklonnost lidí snadno si zvyknout na dříve vytoužené věci a potom je považovat za běžné. Tomu se těžko předchází, hlavně když to je ve většině případů spojené se stresem, ať už v práci nebo osobním životě, a plnou hlavou povinností a starostí, které máme všichni.
Pro lidi s vysokým výkonem a vysokým životním tempem jsme vytvořili speciální kombinaci přírodních látek a vitaminů, aby se Váš mozek dokázal regenerovat, abyste lépe spali a mohli být výkonní. Total Vital Max-Spánek-Stres-Deprese je doplněk stravy obsahující unikátní směs kozlíku, Meduňky, Chmele, levandule a melatoninu která příznivě působí při nespavosti, stresu a úzkostných stavech. Podporuje správnou činnost nervové soustavy a tím zvyšuje kvalitu spánku.
 

Zobraziť v blogu