Rozpoznáte flirtování?

Flirtování je schopnost, jejíž mistrovské zvládnutí vyžaduje hodně času. Z hlediska muže, ženy jsou známé vysíláním jemných a nepatrných signálů, které musí muž umět postřehnout a rozluštit. Uvedeme 8 nejčastějších signálů, které ti pomohou zjistit, že s tebou žena flirtuje.

1. Oční kontakt

Je rozdíl mezi běžným očním kontaktem mezi známými, a očním kontaktem ženy, která o tebe má zájem. Bude se ti dívat do očí déle, hlouběji a bude věnovat menší pozornost okolnímu prostředí.

2. Upřímný úsměv

Pokud se ženě líbíš, bude ti věnovat pozornost. Bude se hlavně smát z tvých vtipů, někdy dokonce i když nejsou až tak vtipné. To je její způsob dát ti na vědomí, že její nejsi lhostejný a chce tě navzdory některým slabším vtipem ...

3. Zapomene na osobní prostor

Žena, kterou přitahuješ, nebude dbát na osobní prostor - běžný odstup, který si udržujeme od neutrálních lidí. Spíše naopak - z vlastní iniciativy ho poruší, přiblíží se k tobě více, nebo neodstoupí, pokud se jí přiblížíš více ty.

4. Bude iniciativní

Většina žen si v normální situaci počká, dokud začneš konverzaci ty. No když mají o tebe vážný zájem, tak budou iniciativnější - například začnou rozhovor samy, pozvou tě ​​ven oni, budou hledat způsoby, jak s tebou strávit čas.

5. Hravé doteky

Spolu s porušením osobního prostoru, se tě může žena, kterou přitahuješ, také častěji dotknout z vlastní iniciativy. Jedná se spíše o hravé doteky, náhodné pohlazení ruky nebo silnější neverbální komunikace dotykem - například její nebude stačit říci, že si vtipný, ale doplní to dotykem - chycením plece, pohlazením po zádech, po vlasech a pod.

6. Hraje se s vlasy

Někdy nevědomě, jindy vědomě, se žena, kterou přitahuješ, bude více hrát se svými vlasy. Bude si je točit kolem prstu, pročesávat apod. To je jasné znamení, že přemýšlí o tobě jinak, než jen o parťákovi do debaty.

7. Pikatnejší podtón

Jakmile začne vtipkovat trochu pikantnější, nebude se vyhýbat erotičtější tématům, znamená to, že si tě chce otestovat - ať si v posteli na vlně. Proč, už asi nemusíme vysvětlovat.

8. Zvýrazňování její předností

Pokud žena začne přivolávat pozornost na své rty, boky, výstřih, například olíznutím rtů nebo postojem, kde ukazuje svůj zadeček nebo boky, tak už tě jednoznačně svádí. Používá své silné zbraně k dosažení svého cíle - kterým jsi ty.
 
Ne vždy si všimneš všechny tyto signály, nebo je bude žena používat, ale buď si jistý, že pokud se setkáš s jejich kombinací u ženy, tak jí už jde o víc. Nemusí to znamenat, že s tebou chce strávit zbytek života nebo že jí jde o jedno, ale že se nebrání prozkoumat s tebou jiné, osobnější stránky vztahu muže a ženy. Neváhej a dej jí to najevo i ty.
Pokud tě při flirtování ale trápí ženské problémy nebo menopauza, pokud vnímáš tyto problémy a necítíš sama sebou, možná ti pomůže přírodní výživový doplněk Total Vital Max-Menopauza-Ženské problémy jde o doplněk který obsahuje unikátní směs Ginka, Meduňky, Zeleného čaje, ploštičníku s vitamíny a minerály která ulevuje při projevech menopauzy a má priaznvé učinky při ženských problémech.
 

Zobraziť v blogu