Proč zdravý životní styl stojí za zvážení

Věděl jsi, že cvičení a zdravý životní styl mají vliv nejen na zvětšení bicepsu ale i tvůj pohlavní výkon? Těchto 5 bodů může rozhodnout o tom, zda nejblíže uspeješ nebo selže.
 

1. Pravidelné cvičení

Nízká hladina testosteronu může negativně ovlivnit výkon našich pohlavních orgánů. Cvičení napomáhá její zvyšování. Největší vliv má silový trénink, obzvláště při cvičení celého těla. Pozor ale na přetrénování, jehož dopad je přesně opačný. Bohužel, ve většině případů je efekt na testosteron krátkodobý - od 15min. do 1 hodiny po tréninku. Proto rychle domů z posilky, ať stihneš ještě kardio.

2. Zdravá strava

I když existují potraviny, které mají pozitivní vliv na Váš výkon, zázračný jídelníček pravděpodobně nenajdeš. Obecně se ale dá říci, že co je dobré pro tělo, bude dobré i pro tvůj orgán. Kdyby i ne přímo, tak v pozitivním vlivu na srdce a cévy, tzn. proudění krve, čili v konečném důsledku prokrvení pohlavních orgánů. Zdravé stravování má i jiné pozitiva, snížení krevního tlaku a cholesterolu, vyrovnání hladiny hormonů, přijímání antioxidantů apod. Člověk, který cvičí a má vhodně upravené stravování ani nemusí tušit, jak mnoho dělá pro svoji polovičku.

3. Omezení alkoholu a cigaret

Alkohol dodává odvahu, může však totálně zruinovat tvé plány. Studie z University of Washington potvrdila, že opilí lidé musí vynaložit více úsilí, aby docílili vyvrcholení. A pozor, pravidelné požívání alkoholu výrazně zvyšuje riziko erektilní dysfunkce. Mimo jiné, alkohol vyčerpává a zbavuje sil. To dámy nemají rády.
Kouření může poškodit cévy, to ovlivňuje hladké svalstvo v pohlavních orgánech a brání aby do něj proudila krev. Muži, kteří se vzdali cigaret po dobu pouze 8 týdnů měli pevnější ztopoření a vzrušily se 5x rychleji. Slušné.

4. Kvalitní spánek

Rovnováha hormonů v mozku - dopamin a serotonin - ovlivňuje kvalitu erekce a je regulována spánkem. Tvým cílem by mělo být spát pravidelně alespoň 6 hodin, ideálně však 7 až 8.

5. Eliminování stresu

Stres způsobený prací je velkým tématem v oblasti problémů v pohlavním životě, tak u žen, tak u mužů. Zejména ve vyšším věku, pokud měl člověk dlouhodobě vysoké pracovní nasazení, může začít pozorovat negativní dopad svých pracovních úspěchů. Hlavně workoholici, u nichž jsou spánek a cvičení odsouvány bokem. Důležité je umět se od práce odpoutat a pořádně se odreagovat. Nejlepší kvalitní souloží s Vaším partnerem. Pro lidi s vysokým výkonem a vysokým životním tempem, tak pro Vás jsme vytvořili tuto unikátní kombinaci přírodních látek a vitaminů, aby se Váš mozek dokázal regenerovat, abyste lépe spali a mohli být výkonní. Total Vital Max-Spánek-Stres-Deprese je doplněk stravy obsahující unikátní směs kozlíku, Meduňky, Chmele, levandule a melatoninu která příznivě působí při nespavosti, stresu a úzkostných stavech.

Zobraziť v blogu