Příprava na těhotenství

   Pokud chcete otěhotnět, nebo se už o to pokoušíte, uvádíme několik tipů, které vám mohou pomoci připravit vaše tělo, mysl a duši na cestu darování nového života. Strava - upravte svou stravu a přijímejte jen kvalitní a výživnou potravu. Vyvarujte se hormonů a geneticky upravených potravin. Strava má být pestrá a plná vitamínů. Doplňte do vaší stravy kyselinu listovou.
   Detoxikujte organismus - pomozte tělu zbavit se škodlivých látek, je prokázán jejich nepříznivý vliv na vývoj plodu. Trávicí trakt - 70% imunity se nachází ve střevech. Připravte jejich konzumací přírodních probiotik již několik měsíců předem. Odstraňte ze stravy lepek - poslední studie prokázaly pozitivní vliv bezlepkové stravy při problémech s početím.
  Zbavte se stresu - Stres může způsobit nerovnováhu v těle tím, že zvyšuje hladiny kortizolu, což může potlačit ovulaci a snížit počet spermií a sexuální touhu. Navštivte zubaře - Během těhotenství mají dásně tendenci krvácet a zuby se mohou uvolnit. Onemocnění chrupu je spojeno i s předčasně narozenými a podvyživených miminky ... takže se ujistěte, že i Váš chrup je připraven.
Cvičte - Cvičení vám nejenže dodává více energie a snižuje stres, ale také vám pomáhá lépe spát. To vše potřebujete, když se snažíte otěhotnět.
   Myslete pozitivně - Zbavte se negativních myšlenek a očistěte svou mysl. Buďte pozitivní a mějte radost ze života.
Stabilizujte svůj vztah - Ačkoliv ideální vztah zřejmě neexistuje, snažte se s Vaším partnerem nastolit pohodu a harmonii. Do harmonických vztahů se rodí spokojené miminka. Myslete na to, že většinou se neděje to co byste právě velmi chtěli. Někomu se podaří počít potomka hned, někomu to trvá déle. Nepodléhejte panice pokud se Vám hned nedaří. Milujte se se svým partnerem a miminko na sebe nenechá dlouho čekat.

Zobraziť v blogu