Po čem ženy touží

Paradoxně, klíčem k tomu, abyste se stali atraktivními pro ženy není soustředit se právě na to, jak toho dosáhnout, ale zaměřit se na vytvoření si plnohodnotného, aktivního a bohatého životního stylu. Zajistěte si život, který je bohatý, ne materiálně, ale kvalitativně - plný zajímavých zálib, sportu, zajímavé práce, kreativity a bez zbytečného stereotypu. Najděte si způsob, jak dělat to, co vás naplňuje a stále se posouvejte dál, nestagnujte. Buďte zdravě dominantní - vytyčte si své cíle a jděte si za nimi.

Ženy nechtějí muže, který je zoufalý po jejich pozornosti, to je odpuzuje. Chtějí muže, který je sebevědomý, ví co chce a jak to dosáhne, je sebejistý v přítomnosti žen, nepotřebuje držet za ručičku a zoufale nehledá partnerku. Umí jim nabídnout jistotu, zda finanční nebo i jistotu ve formě ochrany - žena se s vámi cítí bezpečně. Takže místo toho, abyste přizpůsobovaly svůj život tomu, abyste našli ženu, žijte svůj život tak, abyste přitáhli ženu, jejíž rádi dáte prostor v tomto životě. A to zaručí mnohem kvalitnější vztah a štěstí.
Důležitá je i komunikace. Nejen verbální ale i neverbální nebo emocionální. Ve verbální komunikaci ženy ocení humor, upřímnost a přímost. Také ocení muže, který se nebojí mluvit o svých pocitech a emocích. A zvláštní sekci si zaslouží komplimenty. Buďte štědří a všímaví. Všimněte si drobnosti, na kterých jí záleží. Změnila barvu nebo střih vlasů? Našla si nějaké nové hobby? Oceňte její individuální znaky, jako koutek na líci, to jak se hraje s vlasy, jak se z chuti umí zasmát. Nezapomínejte na maličkosti, na kterých jí záleží. Vzpomeňte si na důležitá data a momenty. Při neverbální komunikaci ženy touží po něžnosti a pozornosti - poznejte její tělo, co ji vzrušuje, co jí dá husí kůži, co nemá ráda. Nejen při pohlavním styku, ale i během dne třeba jemné dotyky, přímý pohled do očí, malé pozornosti, jako kvítek, který jste našli po cestě přes park, či jinou neverbální komunikaci. Zvláštní paragraf věnujeme mužem v posteli. Zde ženy ocení muže, který ví kdy ukázat dominanci. V dobře vybrané situaci to ženu dovede do varu. Vášeň je velkým magnetem pro ženy. Buď k ní něžný, ale ve správném okamžiku její ukaž silnější vášeň a dominanci. Vzrušuje ji cítit sílu muže. Většina žen touží po něžném muži, ve kterém se ale skrývá vášnivý a divoký milenec, který se nebojí ji trochu silnější přitáhnout za vlasy nebo uvolní své zvířecí instinkty trochu víc. To ale až po krásně něžné a dlouhé předehře, aby se necítila jako nástroj.

Pokud si vytvoříš atraktivní život, budeš žít a vystupovat sebevědomě, ale ne arogantně, zabezpečíš sebe a budeš vědět partnerce nabídnout jistotu, vášeň ale i něžnost, pozornost a budeš ji umět rozesmát, tak budeš ten, po kterém většina žen touží.
 
Naučte se žít a vidět svět pozitivně a hledět dopředu, ale také si umět vychutnat přítomen moment. Žijte zdravě a pečujte o svůj zovňajšok.s tímto vším Vám může pomoci Total Vital Max-Játra -Detox-Antioxidanty jde o výživový doplněk který obsahuje unikátní směs inulinu, Chlorelly, Acai, alova Vera, Ostropestřce, Černého pepře, Zelené kávy, Lecitinu, Zinku, Selenu a Vitaminu E která má antioxidační a detoxikační účinky, přispívá k ochraně organismu před oxidačním stresem a účinně zbavuje tělo nečistot.

Zobraziť v blogu