Po čem muži touží

Existuje dost "neslušných" otázek, na které často myslíme, ale zeptat se, na to jsme nikdy důvěra. Většina z nás je slušně vychovaná a už jen při pomyšlení na tyto nevyřčené věci se nám hrne červeň do tváře. Pro kvalitní vztah je však fajn znát odpovědi. Vybrali jsme pro vás TOP - ke mužských tužeb. Pojďme se na ně společně podívat.
Muži touží po uvolněných a trpělivé ženách. Jedno přísloví říká o tom, že krásná žena muže okouzlí, vtipná ho zaujme, ale chápavá ho dostane. Muži milují odvázané ženy, které kolem sebe šíří klid a dobrou náladu. Cítí se vedle nich přirozeně a mohou bez problémů říkat, co cítí. Muži jsou nejspokojenější, když mají mnoho sebe příjemnou ženu.
 
Veselé a usmívající se ženy. Říká se, že pláč patří k dítěti, silná slova k muži a k ženě úsměv. Potvrzuje to i kanadský výzkum na University of British Columbia podle, jehož na první pohled pány nejvíce přitahují ženy, které se hodně usmívají. Vzájemný respekt. V dobách minulých byly ženám automaticky přiděleny povinnosti tzv. domácích žienok a tudíž být doma a věnovat se dětem. Dnes se už ženy dokážou mužům vyrovnat, s čím se naopak páni tvorstva vyrovnávají jen velmi těžko. Být příliš emancipovaná a žádat od muže všechno nebo nic, může být problém. Chtít od muže, aby byl empatický, aby vydělával, byl skvělý otec, něžný partner a zároveň vedle sebe snesl silnou a samostatnou ženu je na některých pánů příliš. Řešením však může být vzájemný respekt. Řekněte mu, že si ho vážíte za to, co pro vás dělá. Ukažte mu, že ho jako muže akceptujete a je pro vás jediný.
 
Přílišné sebevědomí ze strany ženy? Ano i ne. Někdy se stane, že přílišné sebevědomí dříve vyzní komicky nebo působí namyšleně. Muži mají rádi sebevědomé ženy, protože je to sexy, a přitom stále potřebují mít pocit, že ji "ulovili" a potřebují ji chránit. Přílišné sebevědomí ze strany ženy, tak může na muže působit trochu odstrašujícím.
Buďte správně ženská. Muž touží mít po svém boku ženu, která se umí postarat o domácnost, o děti, je jemná, něžná. A samozřejmě věrná a oddaná jen jemu. Tento obraz nese v sobě historicko - kulturní aspekt, který je odrazem ženské přirozenosti. Prostor. Muži jsou sví a mají rádi svůj prostor. Chtějí nějaký čas a momenty svého života sdílet se ženou, ale také nechtějí celý svůj život měnit a vzdávat se svých hobby a chlapeckých návyků. Nelze také jedno i druhé, ale muž bude šťastnější čím více prostoru dostane od partnerky, aniž by to vypadalo, že ona už nemá zájem.
 
A konečně kvalitní sex. Jeho kvalita není jen o čase a periodicitě. Důležitá je i intenzita, ale zejména to, zda si muž a žena dokonale sednou a snaží se navzájem uspokojit si své potřeby. Muži chtějí ženu, která má zdravý a zejména přirozený postoj k sexu, je otevřená různým experimentům, ale hlavní je, že ji baví její partner. Jak se říká, chtějí ďáblici v posteli a anděla mimo ložnice.
 

Zobraziť v blogu