Obezita není jen o kráse

  O estetickém problému pramenícím z nadváhy určitě nikdo nepochybuje. Je to první předsudek, který napadne asi každého. Další rozměr XXL velikosti je zdravotní. Podle výzkumů u dětí, obezita v dětském věku znamená ve vysoké míře také obezitu v dospělosti. Zdravotní problémy se týkají celého organismu. Hlavní příčinou obezity je nerovnováha v energetickém příjmu a výdeji. Strava má mít vhodné složení a vyvážený obsah všech vhodných složek.
   Dostatkem pohybu vyvažujeme příjem stravy, přispíváme ke správnému spalování tuků a podpoře metabolismu. Prevence a také léčba dále zahrnuje také přiměřenou, zvýšenou pohybovou aktivitu a omezení pasivního života. V některých případech je nejlepší asistence osobního trenéra. Pohybová aktivita denně, trvající alespoň dvě hodiny. Potřebné je přihlížet na zátěž pohybového aparátu, kloubů. Nejvhodnější je plavání, cyklistika, zpočátku i delší procházky, turistika. Pasivnímu chování je třeba zamezit, vhodný je pohyb venku, a to za každého počasí. Děti je třeba vést k aktivitě, sportem, omezit sedavý způsob života za počítačem a sledování televize.
   Při boji s obezitou potřebujeme dosáhnout pomalou redukci váhy, ale nejdůležitější je udržet váhu na přijatelných hodnotách, aniž se dostavil jo-jo efekt.
Příroda nám poskytuje několik produktů, které nám mohou pomoci.

L-Karnitin - Považuje se za jeden z nejefektivnějších spalovačů, který podporuje výdrž, dodává energii a regeneruje svaly.

Zelený čaj - Pomáhá při oxidaci tuků, zefektivňuje využití živin v organismu a je hlavně vhodný pro zvýšení tělesného výkonu.

Garcinia kambodžská - navozuje pocit sytosti a tím pomáhá udržovat normální tělesnou hmotnost a pomáhá udržovat normální hladinu cukru a tuku v krvi.

Acai Berry - je nejúčinnější antioxidant, zlepšuje metabolismus a pomáhá v boji z nadváhou. Toto ovoce může napomáhat při prevenci nemocí souvisejících s životním stylem, jako jsou rakovina, cukrovka, nadváha a kardiovaskulární a neurologické choroby.

Zelená káva- populární doplňků který se užívá k redukci hmotnosti, pomůže Vám zbavit se nadváhy a nadbytečného tuku.

Guarana- pomáhá zvýšit bdělost a koncentraci a podporuje fyzickou aktivitu. Podporuje normální mentální výkonnost a snižuje únavu.

Pomerančovník hořký (30% synefrinu) - jeden z nejpopulárnějších přírodních spalovačů tuku na světě, je to pomocník při redukci váhy který podporuje termogenezi a štěpení tuků.

Chróm- hlavní účinek Chromu je že přispívá k udržování normální hladiny glukózy v krvi ale také bojuje proti únavě a pomáhá regulovat chuť k jídlu.

Tyto čisté přírodní produkty spolu s dalšími vitaminy a minerály jsou v ideálním poměru spojené v produktu Total Vital Max-Hubnutí-dieta, který přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, metabolismu lipidů (tuků) a potlačuje chuť k jídlu. Navozuje a prodlužuje pocit sytosti a tím napomáhá snížit hmotnost, zelený čaj, guarana a synefrin podporují metabolismus a napomáhají spalovat tuky.

Zobraziť v blogu