Nachlazení umí také potrápit !!

   Vliv nachlazení na celkové zdraví a pohodu jednotlivce je často podceňovány a marginalizované. Každý člověk alespoň jednou za rok pocítí příznaky nachlazení, bolesti hlavy, hrdla či ucpaný nos. Nachlazení je nepříjemné, avšak dá se s ním bojovat jednoduše, i za pomoci přírodních přípravků. Příroda nám poskytuje několik účinných látek, které podporují úlevu a rychlejší regeneraci organismu bojujícího s viry.
 Zázvor lékařský / Zázvor (Zingiber officinale) - Dužnina oddenku obsahuje éterické oleje, zázvorovou silici a gingerol, které jí dávají typickou výraznou štiplavou chuť. Blahodárný účinek zázvoru je především znám jako vynikající pomoc při prvních příznacích chřipky a nachlazení, dokáže zlepšit funkci dýchacích cest.
 Echinacea purpurová (Echinacea purpurea) - Je známá zejména svým pozitivním vlivem na obranyschopnost lidského organismu, ale její léčivé účinky zde zdaleka nekončí. Osobně příznivě při infekcích dýchacích cest, kožních onemocněních, ale hodně se mluví také o silných protinádorových účincích. 
 Acai berry - je nejúčinnější antioxidant, zlepšuje metabolismus, posiluje imunitu a energeticky nakopává. Toto ovoce může napomáhat při prevenci nemocí souvisejících s životním stylem, jako jsou rakovina, cukrovka, nadváha a kardiovaskulární a neurologické choroby.
Meduňka lékařská - má silnou proti-virovou a proti-bakteriální aktivitu, působí sedativně a uvolňuje nervovou soustavu. Pomáhá při migréně (bolesti hlavy), pomáhá hojit rány a léčí kožní problémy.
Česnekový prášek - používá se na zmírnění symptomů rýmy, chřipky a většinu infekcí. Česnek přispívá k normálnímu fungování imunitního systému, odolnosti vůči dočasnému stresu a zachovávání zdraví srdce a zachování normálních hladin cholesterolu.
Vitamin C - Je nejznámější vitamin na imunitní systém, zvyšuje odolnost těla proti nemocem ale je to také antioxidant, který zabraňuje předčasnému stárnutí buněk.

Důležité Vitamíny a minerály:
Vitamin B6, B12, D3
- jsou nedílnou současti při optimálním budování imunitního systému, jsou důležité pro stavbu kostí, zubů a na podporu činnosti svalů.
Magnézium, Zinek - na optimální činnosti svalů, pro správný vývoj mozku a jeho fungování. Přispívají i ke snížení vyčerpání a únavy.

Efektivní a úspěšně bojovat s těmito obtížemi Vám pomůže Total Vital Max-Nachlazení-Bolest-Regenerace. RevitalMax-Nachlazení-Bolest-Regenerace je doplněk stravy obsahující unikátní směs Zázvoru, Echinacei, Acai, Vitamínů C, D, B6, B12 a Česneku čímž redukuje příznaky chřipky či nachlazení, urychluje proces regenerace a obnovy energetických zásob ve svalu, tím pomůže vytvořit optimální podmínky pro další fyzický výkon. Tlumí bolest, bojuje s bakteriemi a přispívá k dobrému fyzickému a psychickému stavu. Příznivě ovlivňuje střevní mikroflóru, optimalizuje funkci kardiovaskulárního systému, jater, nervového systému a imunitního systému.
 

Zobraziť v blogu