Mužské selhání? Neberte to na lehkou váhu

Obecně platí, že problémy v intimní oblasti často úzce souvisí s osobnostním nastavením člověka a ze zdravotními problémy s prostatou. Zdravá prostata, noční močení to vše samozřejmě souvisí s mužským výkonem a celkovou vitalitou organismu. Mnohé problémy v intimní oblasti mohou vzniknout v důsledku různých úzkostí, ale mohou se vyskytnout i v případě, že si člověk vybere nevhodného partnera, se kterým není schopen problémy řešit jinak. Například otevřenou komunikací, proto se pak tyto problémy přenášejí do intimní roviny.
 
Mezi nejčastější problémy mužů patří jednoznačně problém kvalitního ztvrdnutí mužského orgánu. Ve většině případů nejde o psychické, ale spíše o zdravotní potíže. Na světě se nachází zhruba 150 milionů mužů s tímto problémem. Slovenská mužů, je zhruba půl milionu. Odbornou pomoc vyhledá jen asi desetina z nich. Stydí se, nebo si myslí, že tyto problémy nelze účinně léčit a třeba se tedy s nimi smířit. To je však jen jedna z mylných představ o této poruše. Muž musí vynaložit mnoho úsilí na to, aby si zachoval svůj pocit mužnosti, protože stačí jediný neúspěch a muži ztrácejí psychickou pohodu a dostávají strach z případného dalšího neúspěchu. Tento stav vyvolává u mužů velké napětí v intimní oblasti (silná koncentrace na svůj výkon) a tím blokují svou energii. V posledních letech se muži soustřeďují na dosažení partnerčina vyvrcholení a zapomínají na svou vlastní rozkoš. Je to částečně zapříčiněno psychickou stránkou, je to i proto že problematice vyvrcholení u žen se ve společnosti věnovala výrazně větší pozornost než mužským problémům.

Málokterý muž se odváží otevřeně hovořit o svém problému. Ještě méně mužů ho dokáže i zodpovědně řešit. Skrývání se pod peřinou a trapné pohledy s partnerkou však nejsou ničím příjemným. Co s tím?

Přiznat si to

Při řešení každého problému je prvním krokem přiznat si to. Klamání sebe samého nepomůže vám ale ani vašemu pohlavnímu životu. Už při čtení tohoto článku si asi uvědomujete, že tento problém máte. Výborně, první krok máme za sebou!

Přijít na kořen problému

Druhým krokem je vypátrání problému. Pramení to z jiných zdravotních problémů? Je za ní nedostatek pohybu, nezdravá strava, kouření, alkohol? Nebo za celý problém mohou neshody s partnerem a nedostatečná intenzita hrátek?

Promluvit se

Jít za mámou nebo tátou s prosbou o pomoc při těchto problémech by bylo asi dost trapné. Doporučujeme promluvit si o tom s nejlepším kamarádem, bratrem, a následně s partnerem. Kromě toho, že vás vyslechnou, mohou vám poradit účinné řešení na základě vlastních zkušeností.

Začít s řešením

Co pomáhá? V první řadě je třeba vyřadit ze života všechny neduhy, které způsobují slabou erekci. Nezdravé jídlo? Už žádné fastfoody. Cigaretka u kávy? Raději pořádný výkon v posteli a jako bonus žádný smrad. Alkohol? No tak, kdo kdy podal dobrý výkon s nějakým tím promile v krvi? Dalším super tipem je pravidelné cvičení nebo běhání. Ve zdravém těle - zdravý duch.
 
Pokud nic nepomáhá (nebo pokud nechcete změnit svůj životní styl), jednoduchým a praktickým řešením je sáhnout po podpůrných látkách. Pilulky na zvýšení kvality erekce a potence jsou oblíbené iu mladých mužů. Nemusíte se cítit trapně, jsou tu pro vás a pomohou vám. Jen pozor, aby vaši nově nabytou sílu zvládla vaše partnerka! Vyzkoušejte Total Vital Max-Prostata-Potence-Libido jde o výživový doplněk který obsahuje unikátní směs Macy, Tribulus, Serenoa, gravioly a Ženšenu která může napomáhat při problémech s močovými cestami, prostatou, nedostatečnou erekcí, potencí a libidem což přispívá ke zvýšení pohlavní aktivity muže.

Zobraziť v blogu