Menopauza - svěže a aktivně

   Přechod (Menopauza) lze označit jako mezník mezi obdobím, kdy vlastní produkce estrogenů udržovala ženu mladou, a obdobím, kdy zachování mladistvého vzhledu, elánu i zdraví bude vyžadovat jistou námahu.
   Menopauza - přirozený úbytek reprodukčních hormonů. Když se blížíte koncem 30. let, vaše vaječníky začnou vyrábět méně estrogenu a progesteronu - hormonů, které regulují menstruaci a Vaše plodnost klesá. V 40. letech se vaše menstruační období mohou stát delšími nebo kratšími, těžšími nebo lehčími a častěji nebo méně časté, až nakonec - v průměru do 51 let - vaše vaječníky přestanou produkovat vajíčka. Zpomalí se i metabolismus a mnoho žen začíná přibírat, aniž se zásadně změnil jejich přístup ke stravě či pohybu. Velkým problémem bývá spánek. Mnoho žen si stěžuje na únavu, nespavost a noční návaly horka.
   Menopauza zásadně ovlivňuje i psychiku a duševní pohodu. U žen se mohou objevit úzkosti či deprese, smutek a pocity osamělosti. Celý proces se uzavře nejpozději do 60. roku, kdy se ukončí menstruační cyklus, změny se ustálí a tělo i psychika se postupně vrátí do běžného režimu.
  Před návštěvou lékaře zkuste přehodnotit svůj životní styl. Vaše tělo bude potřebovat hodně spánku, kvalitní stravu a pohyb. Než začnete brát léky, zvažte kvalitními doplňky stravy.
   Total Vital Max-Menopauza-Ženské problémy je výživový doplněk který obsahuje unikátní směs Sóji, Šalvěje, Jetele, Chmele, Ginka, Zeleného čaje, Ploštičníku s vitamíny a minerály která ulevuje při projevech menopauzy a má priaznvé učinky při ženských problémech.
Jinan dvoulaločný (G. biloba) - rozšiřuje cévy a urychluje průtok krve, nejvíce v oblasti mozku. Zlepšuje cirkulaci a okysličování krve, odstraňuje pocit chladu nohou a rukou.
Chmel otáčivý - pomáhá zmírnit podrážděnost, návaly horka, noční pocení a přispívá k udržování normální hladiny cholesterolu.
Meduňka lékařská (Mellissa Officinaliss) - Účinkuje při psychických potížích. Uklidňuje, zmírňuje časté změny nálad a pomáhá usnout, proto se doporučuje vypít šálek čaje z meduňky hodinu před spaním.
Sója Luštinatá - zmírňuje typické příznaky menopauzy jako je zvýšená podrážděnost a návaly horka.
Zelený čaj - přispívá k dobrému pocitu během menopauzy, pomáhá spalovat tuk a také chránit prsa a vaječníky před oxidačním poškozením.
Ploštičník hroznatý (Actaea racemosa) - je výborný hlavně na ženské problémy jako pomoc při silných křečích při menstruaci či zmírňování příznaků provázejících menopauzu. Není žádnou hanbou obrátit se na odborníky v případě, že vaše kvalita života v souvislosti s přechodem klesá. Léčba akutních příznaků klimakteria se někdy neobejde bez pomoci, ale zvýšení kvality života za to stojí. Výsledkem je opravdu účinný, přírodní komplex výživných látek, vitamínů a minerálů určený pro ženy v přechodu Total Vital Max-Menopauza-Ženské problémy.

Zobraziť v blogu