Ložními radovánkami k pevnému zdraví?

Máme ji všichni rádi, ať už z osobního hlediska, kde jde o požitek, nebo z evolučního hlediska, kde nás k tomu nutí naše geny a jejich potřeba reprodukce. Ale má to i jiné výhody jako požitek a reprodukce našich genů. můžeš si také zlepšit zdraví, například i takto:

1. Podporuje imunitní systém

Různé výzkumy zjistili, že lidé, kteří mají ložní radovánky častěji (alespoň jednou nebo dvakrát týdně), mají i více protilátek, jak lidé s méně častým pohlavním stykem. To pomáhá našemu tělu bojovat proti virům a bakteriím efektivněji.

2. Snižuje tvůj krevní tlak

Podle výzkumů existuje i propojení mezi sexem a krevním tlakem, nejčastěji se spojuje s nižším systolickým tlakem. Také pomáhá snížit riziko kardiovaskulárních onemocnění.

3. Namísto tělocvičny

Pohlavní styk ti zvýší tep, rychlost jakou spalovat kalorie a posiluje svaly. Některé studie dokonce tvrdí, že muži spalují okolo 4 kalorie za minutu a ženy 3, což můžeme přirovnat k namáhavějším sportovním výkonem. Také ti může pomoci s vyvážením a flexibilitou - to samozřejmě záleží od pozic a jejich dobrodružnosti.

4. Zlepšuje spánek

Po radovánkách naše tělo produkuje relaxační hormon prolaktin, který ti pomůže usnout rychleji. U žen tělo také vylučuje oxytocin, který ji na vás více naváže a udělá z ní ještě většího mazlíčka, co věříme, že přispěje příjemnému usínání rovněž.

5. Proti stresu

Při souloži naše tělo uvolňuje své relaxační a šťastné hormony, které pomáhají snížit hladinu stresu a zvýšit požitek, sebevědomí a klid. Krátce "po" také reagujeme lépe na stresové situace.

Pokud nemáme dostatek pohlavní aktivity a nemáte stres pod kontrolou, nedokážete se s ním vypořádat, může vyvolávat deprese a nespavost což má negativní důsledky, vyzkoušejte Total Vital Max-Spánek-Stres-Deprese jde o výživový doplněk který obsahuje unikátní směs kozlíku, Meduňky, Chmele, levandule a melatoninu která příznivě působí při nespavosti, stresu a úzkostných stavech.

6. Proti bolesti

Naše tělo, při pohlavní aktivitě, produkuje i bolest snižující hormony a bylo zaznamenáno, že snižuje menstruační bolesti, bolesti hlavy, nohou, pohybového aparátu a pod, někdy dokonce může přinést úlevu i při migréně.
Určitě se najde více výhod, každý si najde i nějaké své, individuálně. Proto je nejlepším pravidlem, kterého se doporučujeme držet - mít to tak často, jak se dá. Pokud ti v tom brání například bolest pohybového aparátu, kloubů, chrupavek a kostí, zkus se podívat na přírodní výživový doplněk Total Vital Max-Klouby-Chrupavky-Kosti.

Zobraziť v blogu