Libido máme v genech

Ve světě existuje jistá nerovnováha mezi muži a ženami. Jedna strana to chce hodně a často, a nevybírá si tak, druhá strana si vybírá více a potřebuje více podnětů k dosažení té správné nálady. Proč je to tak? Proč mají muži větší libido? Jsou muži v tomto směru zkažení častým díváním erotických filmů, nebo to je dnešní společností? Odpověď je překvapivá - máme to v genech, nebo přesněji řečeno, na vině je evoluce.

Proč evoluce dala mužům větší apetit?

Lidský mozek se vyvíjí již miliony let, naše evoluce do podoby, ve které jsme nyní proto prošla neskutečným množstvím situací a změn. Za tak dlouhou dobu se jisté charakterové rysy u jednoho pohlaví přizpůsobily jejich postavení ve vztahu. Možná jsme všichni kdysi začali v jednoduché formě a žádné pohlaví nemělo větší libido, jak to druhé. Ale postupem času si každé pohlaví našlo svou roli ve vztahu. A to je hlavní důvod, proč máme ve většině případů, rozdílné libido podle pohlaví. Z evolučního hlediska je nejdůležitější rozmnožování se. Takže v následujících řádcích se budeme dívat na pohlavní styk a jeho praktickou roli při rozmnožování se. U mužů pohlavní styk znamená jen krátký moment (v porovnání s délkou života), který má za účel zjistit potomstvo. Úloha muže proto je najít si partnerku a oplodnit ji. Pak je takzvaná investice muže už nižší - stará se o partnerku a potomka, ale nemusí tomu věnovat své tělo a všechen čas. U žen byla tato investice ale mnohem větší. Ženy se při pohlavním styku zavazují svým tělem - ve kterém budou 9 měsíců nosit potomka, a pak se o něj dále intenzivně starat během prvních let jeho života. Takže na rozdíl od mužů, žena ztrácí více ze svého času a prostředků.

Proto evoluce "nastavila" ženy tak, aby byly více vybíravé a jen tak se neházeli do situací, které je mohou zavázat na dlouhodobě. Potřebují komplexnější podněty, více jistoty a zázemí. U mužů byla tato investice těla, času a prostředků nižší, takže k tomu přistupovali volněji a takto měly i častěji. Což se projevilo v jejich vývoji a zvykli si na častější pohlavní styk, stačí jim k tomu jednoduchý podnět. Teleportujme se ale nyní z doby kamenné do dnešní společnosti - ačkoli se situace změnila drasticky, náš mozek se takto nezměnil. Ten se vyvíjel miliony let, tak potřebuje rovněž dlouhou dobu, aby se změnil v hlubší míře. Takže mužem zůstal ten volnější přístup a nižší nároky na podněty k pohlavnímu styku.

Staré nastavení, nové problémy

Nastává tu ale jeden problém - totéž "nastavení" mužů už po tisíce let je postaveno před velké množství nových situací dnešní doby. Více stresu v práci, více starostí na ramenou, širší škála rozptýleni a nové druhy nemocí. To vše může způsobit poruchy ztopoření nebo snížené Libido. Ale díky tradiční medicíně a pokroku v technologii Vám i na tyto problémy nabízíme přírodní řešení - přírodní doplněk výživy Total Vital Max- Prostata -Potencia-Libido který obsahuje unikátní směs Macy, Tribulus, Serenoa, gravioly a Ženšenu která může napomáhat při problémech s močovými cestami, prostatou , potencí a libidem což přispívá ke zvýšení pohlavní aktivity.
 

Zobraziť v blogu