Jen jednu noc?

Odvázat se s atraktivní neznámou a už ji nikdy nevidět má množství plusů ale i minusů. Tento zážitek má být spontánní, mírná předpříprava však nikomu neuškodí a může celý dojem vylepšit. Zde je pár tipů aby šlo všechno hladce.
 

Nechovej se jako kretén

To, že dotyčnou neznáš, neznamená, že se k ní nemáš chovat s respektem. Ona má také svůj život, do kterého nevidíš a přiznejme si, ani vidět nechceš. Jednorázovky má být příjemné potěšení pro obě strany, nejen pro tebe.

(Za) chraň se

Kondom. Nepříjemnost, která dokáže zpříjemnit zbytek tvého života. Nejsme na základní škole a pokud si dobře poslouchal na hodinách sexuální výchovy, asi je ti zřejmé, proč je zde tento bod. Pokud si nato zvyklý, nějaký ten kondom se u tebe vždy najde. Pokud tuto alternativu zvažuješ, hoď si jeden do peněženky, a nemusíš potom řešit neplánované těhotenství, pohlavně přenosné choroby či zrušení akce ještě před přípitkem.

Řekni si co chceš a ona ti řekne ne

Mysli na to, že ji už (zřejmě) nikdy neuvidíš. Všechny fantazie, které si ve vztahu tajil, ať už z obav nebo studu, vyzkoušej prozradit svému úlovku. Máš jen dvě možnosti. Buď budeš příjemně překvapen nebo řekne ne. Ne však znamená ne. Prehováračky si nech pro přítelkyni.

Plán úniku

Pokud si to nerozdáte v autě nebo na záchodech, pravděpodobně skončíte u někoho doma. Jakkoliv dobře noc dopadla, ráno přichází trapná konverzace a divné loučení. Pokud nemáš nacvičenou strategii, případně je tvá kořist v Jednorázovky nováček, připrav si ještě večer půdu pro únik. Řekni jí, že máš na druhý den ráno něco dohodnuté. Buď konkrétní a vzpomeň přesnou hodinu. Oběma to usnadní.

Když to ne / vyjde

Kdyby to přece jen neskončilo jen jednou nocí a na přetřesu je neplánované těhotenství možná bychom Vám s jednou věcí opravdu dokázali pomoci, Total Vital Max Tehotestvo-Plodnost je opravdu účinný, přírodní hormon-reguačný komplex výživných látek a vitamínů určený pro ženy před a během těhotenství. Změnit svůj životní styl a vyhnout se sexu na jednu noc již musíte pak zvládnout sám.
 

Zobraziť v blogu