Důvody proč to mít častěji

Muži nepotřebují mnoho motivace na soulož, ale kromě naší naturální touze existuje i několik velmi dobrých důvodem, proč bychom to měli mít tak často, jak se jen dá. Vědci a průzkumy píší, že častější pohlavní aktivita nás dělá šťastnějšími a zdravějšími.

Zesiluje čich

Během soulože se náš čich zlepší a zesílí, abychom lépe detekovali feromony, které produkuje tělo naší partnerky.

Zlepšuje náladu

Pocit uvolnění a únavy je z části výsledkem náhlého tlaku krve do všech orgánů během orgasmu a u žen i výsledkem vypuštění hormonu oxytocin, který vytváří pocit relaxace a pohody. Asi půl hodiny po aktu jsou lidé většinou bystřejší, protože je jejich mozek dobře prokrven.

Prodlužuje život

Výzkumníci spojují delší život s vyšší frekvencí pohlavního styku. Studie 1000 mužů ve Wales zjistila, že muži, kteří měli alespoň 2 orgasmy týdně snížily risk předčasné smrti o polovinu ve srovnání s muži, kteří měli orgasmus jen jednou měsíčně. Ať se na to hledíme jakkoli, soulož má velké množství výhod, jakož i požitek, který z něj dostaneme, takže čím častěji si ho umíme dopřát, tím zdravější, šťastnější a delší život budeme mít.

Dělá tě mladším

Podle 10 ročního průzkumu 3500 lidí ve věku od 18 do 102 let, který podnikla Royal Edinburgh Hospital, páry, které měly poměr alespoň třikrát týdně působily průměrně 10 let mladší, než páry, které to měly dvakrát týdně nebo méně. Jedním z důvodů jsou endorfiny u mužů a již zmíněný oxytocin u žen. Pokud nemáte dostatek ložní radovánek a přesto toužíte po mladistvém vzhledu může Vám k tomu dopomoci Total Vital Max-Pleť-Vrásky-Vlasy-Nehty je to účinná směs látek na redukci vrásek která zajišťuje maximální efekt pro udržení mladistvého vzhledu, zdravých vlasů a nehtů.

Pomáhá předcházet nachlazení

Lidé, kteří mají soulož alespoň jednou nebo dvakrát týdně jsou méně náklonný nachlazení, podle studie v US.

Uvolňuje bolest

Pohlavní styk se popisuje jako definitivně analgetikum. Jako takový přírodní lék proti bolesti, je také mnohem příjemnější a levnější. Jak dosahujeme orgasmus, chemikálie, které tělo v tento moment vyprodukuje fungují jako uvolňovače stresu a bolesti. Pokud si chcete zachovat pevné zdraví přes nedostatek soulože zkuste RevitalMax-Nachlazení-Bolest-Regenerace který Vám přinese rychlou úlevu od příznaků chřipky a nachlazení, posiluje obranný a imunitní systém, tlumí bolest a urychluje proces regenerace.
 

Zobraziť v blogu