Co ohrožuje Vaši pleť?

   Vaše pokožka zažije toho za 24 hodin hodně. Od vnitřních agresorů (jako je špatná výživa nebo stresová reakce vašeho těla) až po vnější agresory (například škodlivé UV záření a znečištění vzduchu). Tyto vnitřní a vnější faktory jsou souhrnně známé jako expozice. Pokud víte, co způsobuje stárnutí pokožky, můžete podniknout kroky na její ochranu a po celý den a minimalizovat její předčasné stárnutí.
   Nedostatek spánku je jedním z faktorů, který přispívá ke stárnutí pleti. Ale naštěstí existuje jednoduché řešení - třeba spát více! Dostatek kvalitního spánku pomůže snížit hladinu kortizolu a umožní vaší pokožce absolvovat potřebný cyklus regenerace, který potřebuje, aby vypadala a cítila se co nejlépe.
Slunce je první příčinou vrásek. Desítky studií dokumentují dopad slunečního záření na pokožku. Kromě působení vrásek může sluneční záření také způsobit hyperpigmentaci, zvýšit riziko rakoviny kůže a předčasné zestárnutí pokožky.

   Konzumace sladkých potravin a nezdravých tuků může způsobit předčasné stárnutí a akné. Naopak konzumace potravin bohatých na omega-3 nenasycené mastné kyseliny - jako jsou ryby, ořechy a olivový olej - pomůže buněčné přeměně a zvýšené produkci kolagenu, čímž učiní Vaši pokožku zářivou a hladší. Omega-3 mastné kyseliny hydratují pokožku a chrání ji před poškozením UV, které je často spojeno s vráskami.
   Ačkoliv stres přímo nezpůsobuje akné, může jej zhoršit. Akné je zánětlivé onemocnění, které zhoršují hormony uvolňovány během stresu, což zvyšuje zánět. Akné způsobené stresem je obvykle doprovázené zarudnutím, svěděním a zvýšeným počtem černých teček a bílých teček.
Nyní, když už víte, na co je vaše pokožka citlivá, můžete použít přírodní produkt, který Vám pomůže chránit ji před škodlivými faktory a udržet vaši pleť zdravou a mladistvou.
  Je to opravdu účinný, přírodní komplex výživných látek a vitamínů pro Vaše vrásky, vlasy i nehty. Total Vital Max-Pleť-Vrásky-Vlasy-Nehty je doplněk stravy obsahující unikátní směs L-methioninu, biotinu, Kolgénov, kyselin hyaluronovou, Listové, pantotenová a extraktů z kopřivy a Serenoa, která je účinná pro redukci vrásek, zajišťuje maximální efekt pro udržení mladistvého vzhledu, zdravých vlasů a nehtů. Je to speciální formule, která podporuje samotný růst vlasů, pomáhá udržet pevnou a pružnou pokožku a zvyšuje sílu nehtů.

Zobraziť v blogu