9 nejčastějších příčin erektilní dysfunkce

Slabá mužnost trápí velký počet mužů, ale ve většině případů se jí dá předejít, protože není způsobena žádnými organickými příčinami (tělesnými vadami a chorobami), ale psychickými příčinami. V tomto článku se dočtete, jaké jsou hlavní příčiny, kterým byste se měli vyhnout a takto dosáhnout zlepšení intimního života.

1. Deprese

Mozek je častokrát prohlédnuta "erotogenní" zóna. Vše vzrušení a libido začíná v naší hlavě a odtud cestuje dále po našem těle. Deprese může utlumit naši touhu po souloži a takto negativně ovlivnit Vaši mužskou pýchu a v pokročilých případech vést k erektilní dysfunkci. Ironicky, mnoho léků, které se používají k potlačení deprese, mohou také potlačit chuť na akt. Proto je nejlepší se v první řadě vyvarovat situacím, které mohou vést k depresi a adresovat její příznaky již v počátečním stádiu, vyhnout se potřebě léčení prostřednictvím léků a pilulek v pozdějším stádiu deprese.

2. Alkohol

Dát si skleničku vínka, abychom se dostali do té správné nálady je běžný typ "předehry". Ale přehánět to s počtem pohárků - nadměrná konzumace alkoholu má právě opačný efekt - zabraňuje dosažení kvalitního ztopoření, jakož i dosažení orgasmu. Pozitivní zprávy jsou, že tyto efekty jsou jen dočasné ve většině případů. Jen při dlouhodobé nadměrné konzumaci alkoholu se mohou projevit i dlouhodobé negativní efekty na pohlavní život.

3. Léky

Mnohdy mohou tyto problémy způsobit různé léky, které používáme k léčení jiných nemocí. Mohou to být například léky na léčení vysokého tlaku, tabletky proti bolesti nebo již zmíněné antidepresiva. Dále to mohou být i drogy jako amfetaminy, kokain nebo marihuana.

4. Hněv

hněv nám umí vtlačit krev do hlavy a obličeje, až se červenáme, ale neví nám ji poslat tam, kam ji potřebujeme - do našeho údu. Také je těžké cítit se romanticky, pokud jsme naštvaní, ať už je hněv adresován naší partnerce nebo ne. Pokud se hněvu nedá vyhnout, tak je třeba jej alespoň vědět správně vypustit - při sportu, terapii, dobrém rozhovoru s blízkým.

5. Komunikace

Často přehlédnutí problémem, který může ovlivnit Vaši sílu je komunikace s partnerkou. Pokud se necítíte uvolněný, nemáte pocit, že se o tom můžete promluvit pokud celému aktu přistupovat otevřeně a společně najít to správné řešení, tak toto může být celým kamenem úrazu - častokrát tyto problémy pominou jakmile se o tom svěříme partnerovi a spolu najdeme způsob, který nás odbřemení a uvolní naši mysl od starostí a obav z kvality našeho výkonu.

6. Úzkost / tréma

Strach a obavy z toho, zda bude váš výkon v ložnici dobrý může právě způsobit opačný výsledek. Také obavy z oblastí vašeho života, které se mohou přelít do ložnice a takto negativně ovlivnit náš výkon. Proto je lepší k aktu přistupovat volně a relaxovala - bez ohledu na výsledek. Jednou to vyjde, jindy ne, naše tělo není naprogramována mašina, která musí podat kvalitní výkon pokaždé. Pokud se vám jedna noc v posteli nevydaří, neznamená to, že to takto bude příště. Soustřeďte se na pozitiva dané situace - jako například to, že si zase můžete užít, ne zda dosáhnete jistý výkon.
 

7. Stres

Je těžké dostat se do té správné nálady, pokud vás těží problémy v práci, rodině nebo jiného charakteru a původu. Stres má negativní dopad na různé funkce těla, mezi které patří i dosažení silného výkonu. Je proto důležité si najít způsoby a provést změny životního stylu, které podporují odbourávání stresu - jako aktivní sportovat, najít si prostor na meditaci a takzvané "dobití baterek" - tedy čas na vlastní potřeby, hledět na své štěstí a plnění svých potřeb a tužeb.

8. Celkové zdraví

Ve zdravém těle není jen zdravý duch, ale i zdravé libido a silné ztopoření. Mnoho zdravotních problémů, které ovlivňují nervy, svaly nebo cévy, může mít na svědomí i selhání v posteli. Diabetes (cukrovka), vysoký krevní tlak, zranění páteře a míchy, operace prostaty nebo při problémech s močovým měchýřem, to všechno to může ovlivnit. Proto platí, že čím zdravější žijete, tím lepší bude i váš výkon v ložnici.

  • obezita
    Špatná životospráva, sedavé zaměstnání, málo pohybu nebo špatné stravovací návyky. Je mnoho faktorů, které stojí v pozadí nadváhy a později obezity. Ne všichni si za to mohou sami, ale pokusit se řešit tento problém stojí za to.

 
Nadměrná váha ovlivní nejen vaši sebedůvěru a takto může způsobit výše zmíněnou úzkost, ale také může snížit množství testosteronu ve vašem těle, a takto způsobit problémy při dosahování ztopoření a snížení libida. Obezita je také spojena s vyšším krevním tlakem a ucpáváním cév, což může zabránit průtoku krve do údu.
 
Tyto příčiny pokrývají širokou škálu, a často jsou důvodem nejen erektilní dysfunkce, ale i jiných zdravotních problémů, takže pokud si najdete způsob, jak je všechny správně adresovat, tak si užijete nejen kvalitní soulož a ​​spokojenou partnerku, ale i celkově zdravější a vyrovnanější život. Total Vital Max-Hubnutí-dieta je doplněk stravy obsahující unikátní směs Zeleného čaje, Garnica, L-karnitinu, Acai, Vitaminu E, Zinku, Selenu, Černého pepře, Zelené kávy a Chromu která přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, metabolismu lipidů (tuků) a potlačuje chuť k jídlu. Navozuje a prodlužuje pocit sytosti a tím napomáhá snížit hmotnost, zelený čaj, guarana a synefrin podporují metabolismus a napomáhají spalovat tuky. Obsahuje také L-karnitin který je často využíván ve fitness jako spalovač tuků na formování postavy. Doplňkové je vhodný pro vegany a vegetariány, neobsahuje také škrob, lepek ani konzervanty. Samozřejmě nelze zapomínat na pohyb a cvičení!

Zobraziť v blogu